Alles wat je nodig hebt om met FlexiO aan de slag te gaan

Klaar om je FlexiO avontuur te beginnen? Hier vind je alles wat je nodig hebt om van start te gaan en het maximale uit je systeem te halen.

FlexiO checklist

Wat heb ik nodig?

Bekijk hier wat je nodig hebt om FlexiO te laten werken en hoe je het maximale uit FlexiO kan halen.

Verlaag je energiefactuur en verdien extra via netbalancering

Profiteer van zonne-energie. Hiervoor kun je terecht bij een van onze partners.

Voor optimaal gebruik van FlexiO heb je een FlexiObox nodig voor de slimme aansturing van je energie-installatie, een FlexiO abonnement afgestemd op jouw behoeften, en een account in de MyFlexiO app om je besparingen en extra inkomsten te bekijken en je laadsessies eenvoudig te beheren

Noodzakelijk voor deelname aan netbalancering en een voorwaarde voor een dynamisch energietarief.

Haal het maximale uit FlexiO

Verlaag je energiefactuur verder door deze grootverbruiker rechtstreeks te laten sturen door FlexiO

Haal het maximale uit FlexiO met een dynamisch energietarief. Wil je meer weten over hoe zo'n tarief werkt? Bezoek dan onze kennisbank!

Vrijheid in compatibiliteit

FlexiO ondersteunt al een hele reeks omvormers en laadpalen. Bekijk hier of die van jou reeds ondersteund wordt!

Selecteer een categorie:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Is jouw omvormer of laadpaal niet compatibel?

Neem contact op met onze partners om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om wel met FlexiO te kunnen werken.

Ev charger

Begin vandaag nog met optimaliseren

Heb je alleen nog een FlexiObox nodig of wil je jouw installatie uitbreiden met bijvoorbeeld een thuisbatterij of laadpaal om het maximale uit FlexiO te halen? Kies hier je installateur en ga aan de slag!

happy installer

Ontdek het tarief dat bij jou past

Selecteer wat je wil aansturen met FlexiO:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Batterij met laadpaal

Voor gebruikers met een batterij en laadpaal
€ 14,90
/maand
+ FlexiObox €279.95
  • Het toekomstbestendige EnerGenie van jouw energie-installatie
  • Maximale besparing op je energiefactuur
  • Inkomsten door deelname aan netbalancering via het digitale FlexiO netwerk*
  • Zo’n laag mogelijke laadkost voor jouw elektrische wagen
  • Geen overbelasting van je installatie door elektrisch laden
  • Volledige ontzorging: sluit je auto aan als je thuis bent. FlexiO regelt de rest!
  • Garantie van 5 jaar op de FlexiObox
  • Probeer het de eerste maand gratis
(*) Deelname aan netbalancering is pas mogelijk na een evaluatie van de installatie na opstart

Enkel laadpaal

Voor gebruikers met een laadpaal
€ 4,95
/maand
+ FlexiObox €279.95
  • Het toekomstbestendige EnerGenie van jouw energie-installatie
  • Zo’n laag mogelijke laadkost voor jouw elektrische wagen
  • Geen overbelasting van je installatie door elektrisch laden
  • Volledige ontzorging: sluit je auto aan als je thuis bent. FlexiO regelt de rest!
  • Garantie van 5 jaar op de FlexiObox
  • Probeer het de eerste maand gratis
(*) Deelname aan netbalancering is pas mogelijk na een evaluatie van de installatie na opstart

Enkel batterij

Voor gebruikers met een batterij
€ 9,95
/maand
+ FlexiObox €279.95
  • Het toekomstbestendige EnerGenie van jouw energie-installatie
  • Maximale besparing op je energiefactuur
  • Inkomsten door deelname aan netbalancering via het digitale FlexiO netwerk*
  • Volledige ontzorging: gebruik energie wanneer jij dat wil en FlexiO regelt de rest!
  • Garantie van 5 jaar op de FlexiObox
  • Probeer het de eerste maand gratis
(*) Deelname aan netbalancering is pas mogelijk na een evaluatie van de installatie na opstart